• Интериорни врати с ламинирана повърхност

   Ламинирана повърхност

   Вратите, които изработваме са изцяло според размерите и желанията на нашите клиенти. Това позволява строителните отвори, предвидени за помещенията да не бъдат коригирани, а за улеснение, ние се съобразяваме с тях.

   Предимствата на нашите ламинати са много!

   Започваме с факта, че покритието от многослоен ламинат е влагоустойчиво, което позволява по-дълга експлоатация. Притежава издръжливост на надраскване, както и лесна за почистване текстура, което го прави най-подходящият избор за хора с деца или домашни любимци.

   Сравнен с други ламинати, притежава по-добри характеристики, по-дълъг живот, като не пренебрегваме, леснотата на поддръжка.

   Преминавайки нататък, можем да предложим богата гама от едноцветни ламинати, както и разнообразни дървесни текстури, чиято релефна повърхност придава изглед на масивна дървесина.

   Всеки модел от предлаганите ни ламинирани врати по поръчка може да бъде изпълнен с остъкляване, според избора на клиента.

   В заключение, можем да кажем, че работейки отдавна с висококачествени материали,  можем да създадем дизайн, според всеки вкус, който да служи дълго на новите си притежатели. Независимо дали сте почитатели на класически и стандартни линии или модерни елементи, разчитайте на издръжливостта на нашите продукти!